Vanha Salakuljettaja

Parhaiden kesähetkien ja monipuolisten palvelujen satama Naantalin Teersalossa

Herkuttele ravintolassa ja nauti terassilla, sauno ja ui, yövy vierasvenesatamassa tai mökissä ja juhli huippuartistien tahdissa – tervetuloa Vanhaan Salakuljettajaan!

Meren rannalla Teersalossa sijaitseva Vanha Salakuljettaja on kesäkeidas, jonne voit tulla viihtymään niin kaveriporukalla kuin koko perheen kera. Tasokas ravintolamme tarjoaa meheviä makuja kuuluisista pitsoistamme ruokaisiin salaatteihin ja grilliherkkuihin – pullakaffeja ja terassijuomia unohtamatta. Ravintolan yhteydestä löydät myös Velkuan historiasta kertovan valokuvanäyttelyn sekä leikkipaikan pikkuväelle.

Rentoudu rantasaunassa

Rantasaunamme on avoinna niin veneilijöille kuin esimerkiksi työ- ja kaveriporukoille. Voit vuokrata saunan omaan käyttöösi vaikkapa illanviettoa varten ja tilata sinne saunapitsat ravintolastamme. Yleiseen uimarantaan on matkaa vain 10 metriä!

Veneile vierasvenesatamaan tai majoitu mökkiin

Vierasvenesatamaamme on helppo saapua, ja sijainti on mitä loistavin. Satamasta löydät kaikki tarvitsemasi palvelut pesutiloista saunaan ja ravintolaan. Jos taas nautit mieluummin maalla kuin merellä, suosittelemme tutustumaan kotoisiin kahden hengen mökkeihimme. Tule vaikkapa tervehtimään veneileviä ystäviäsi ja jää yöksi! 

Entäs ne bileet? No niitä on luvassa koko kesäksi! Tutustu tapahtumakattaukseemme ja varaa ajoissa yöpaikka mökkeihimme tai veneellesi satamaan – näitä juhlia juhlitaan pikkutunneille asti!

Uusi huoltorakennus parantaa palvelua

Teersalon rantaan on valmistunut uusi palvelurakennus. Rakennuksesta löytyvät pesukoneet, suihkut ja wc-tilat sekä keittiö, mitkä ovat niin alueen asukkaiden, vapaa-ajanasukkaiden kuin myös matkailijoiden ja veneilijöiden käytettävissä.

Peseytymis-, pyykin- ja astianpesu- sekä ruoanlaittomahdollisuuksien lisäksi tilat toimivat myös levähdyspaikkana Saariston Rengastien pyöräilijöille, odotushuoneena lossin ja yhteysaluksen käyttäjille sekä taukotilana bussinkuljettajille.

Ota yhteyttä!